Kort om firmaet

Om CNC Øst ApS

CNC Øst ApS

Elektrisk service og reparationer

Velkommen hos CNC Øst ApS! Firmaet er et enmandsfirma, som jeg, Kenneth Christensen, startede op i 2015. Jeg har 20 års erfaring inden for branchen med reparation af elektriske CNC- og værktøjsmaskiner, hvor jeg både hjælper fabrikker og selvstændige med reparation og service af deres maskiner.

Da jeg blev udlært, startede jeg i 1992 hos FLSmidth i Valby, hvor jeg sidenhen blev ansat i det lille firma CNC.DK, hvor jeg kørte rundt og reparerede maskiner – det samme, som jeg gør i dag. Efter 10 år blev jeg ansat i firmaet Maskinplus, hvor jeg var i 4 år, og derefter startede jeg op som selvstændig med CNC Øst ApS i 2015.

Jeg er først tilfreds, når kunden er tilfreds, og derfor tilbyder jeg hurtig, kompetent og effektiv service med dertilhørende reparationer og test af elektriske maskiner, styringer, systemer og monitors.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker en pris på en reservedel eller et servicebesøg. Jeg ser frem til at hjælpe dig!

Hos CNC Øst får du...