Elektrisk reparation og service

Reparation

CNC Øst ApS

Reparation og service af elektriske maskiner

Reparation af værktøjsmaskiner

Ved reparation af værktøjsmaskiner kan jeg bl.a. hjælpe med fejlsøgning på manuelle drejebænke og fræsemaskiner. Derudover tilbyder jeg reparation af motorer, udskiftning af omskiftere eller trykknapper samt montering af nødstop på drejebænke, fræsemaskiner og boremaskiner.
Har du derfor behov for reparation af en eller flere værktøjsmaskiner, så står jeg klar til at hjælpe dig med at få dem til at fungere optimalt igen.

Reparation af CNC-maskiner

Udover reparation af værktøjsmakiner – tilbyder jeg også reparation også CNC-maskiner. Ved CNC-maskiner tilbyder jeg altid hurtig service! Jeg kan bl.a. hjælpe med fejlsøgning, hvor jeg har mere end 20 års erfaring inden for reparation af CNC-maskiner og andre værktøjsmaskiner. Derudover tilbyder jeg test af encoder på Siemens- og Heidenhain-motorer.

Reparation af målesystemer

Ved målesystemer kan jeg bl.a. hjælpe med test og reparation af Heidenhain-målesystemer, og til at teste og afprøve målesystemerne benytter jeg mig af Heidenhain PVM 21-testudstyr. Skulle der være behov for reservedele kan jeg også være behjælpelig med dette. 
Derudover sælger jeg også nye målesystemer, hvor jeg kan bestille målesystemer som Heidenhain, Fagor og Sony hjem.

Reparation af billedskærm/monitor

Hvis I har en defekt billedskærm eller monitor, er det mig, I skal kontakte! Jeg kan altid være behjælpelig med at skaffe jer nye billedskærm. Skulle der blot være behov for reservedele kan dette også bestilles igennem CNC Øst ApS. En kompatibel LED-monitor kan bestilles med dag-til-dag-levering, og jeg kan levere en monitor til alle typer af maskiner. 

Der kan være mange grunde til hvorfor en billedskærm eller monitor ikke vil tænde. Jeg vil derfor altid råde til at under om man selv kan se fysiske skader, pixel fejl, indvendige luftbobler eller kondens under skærmen. En god ide kan også være at skille billedskærmen eller monitoren ad og rense den, hvis man har nok viden omkring dette – ellers er jeg naturligvis også behjælpelig med gøre det.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig for at høre mere