Elektrisk reparation og service

Reparation

CNC Øst ApS

Reparation og service af elektriske maskiner

Værktøjsmaskiner

Ved værktøjsmaskiner kan jeg bl.a. hjælpe med fejlsøgning på manuelle drejebænke og fræsemaskiner. Derudover tilbyder jeg reparation af motorer, udskiftning af omskiftere eller trykknapper samt montering af nødstop på drejebænke, fræsemaskiner og boremaskiner.

CNC-styret maskiner

Ved CNC-styret maskiner tilbyder jeg altid hurtig service! Jeg kan bl.a. hjælpe med fejlsøgning, hvor jeg har 20 års erfaring inden for dette felt. Derudover tilbyder jeg test af encoder på Siemens- og Heidenhain-motorer.

Målesystemer

Ved målesystemer kan jeg bl.a. hjælpe med test og reparation af Heidenhain-målesystemer, og til at teste og afprøve målesystemerne benytter jeg mig af Heidenhain PVM 21-testudstyr. Derudover sælger jeg også nye målesystemer, hvor jeg kan bestille målesystemer som Heidenhain, Fagor og Sony hjem.

Billedskærm/monitor

Hvis I har en defekt billedskærm eller monitor, er det mig, I skal kontakte! Jeg kan altid være behjælpelig med at skaffe jeres nye billedskærm. En kompatibel LED-monitor kan bestilles med dag-til-dag-levering, og jeg kan levere en monitor til alle typer af maskiner.

Har du spørgsmål?

Kontakt mig for at høre mere